Hukkelgemwegel 4,
9820 Merelbeke

BE0556.998.051

GESLOTEN OP DINSDAG 3 JANUARI

Maandag sluitingsdag
Dinsdag9u30 tot 17u30
Woensdag 9u30 tot12u30
Donderdag 9u30 tot 17u30
Vrijdag 9u30 tot 17u30
Zaterdag 9u30 tot 12u30
Zondag gesloten

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendingskosten?

De verzendkosten worden toegevoegd bij de afrekening van de bestelling en zijn afhankelijk va het bedrag van de bestelling en het land waar naar de bestelling wordt verzonden. Binnen Belgie is dat 5€ voor bestellingen onder 70€. Bestellingen boven 70€ verzenden we gratis.

Welke betalingsmogelijkheden worden aanvaard?

Wij accepteren bancontact, visa & betaling bij ophaling. Betalingen verlopen via het betaalsysteem van onze third party provider Mollie.com.

Hoe snel krijg ik mijn pakje?

Na ontvangst van je betaling wordt je pakje binnen de twee dagen verstuurd. De Stoffenknop is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen,onverwachte sluitingsdagen of drukke perioden bij B-post.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Je hebt het recht om af te zien van de verkoopovereenkomst en de geleverde artikelen te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief. Dit binnen de 14 dagen na levering. Indien u zich op deze mogelijkheid beroept , moet u de goederen in originele staat en (ongeopende) verpakking op eigen risico en kosten terugsturen naar ons. Het retourneren van meterwaren is slechts mogelijk vanaf een minimum lengte van 50cm.

Stuur ons een bericht